Lihtne tšillikaste

lihtne tsillikaste

Koostisosad

  • ~0,5 kilo punast tšillipipart
  • 1 sibul
  • 2-3 küüslaugu küünt
  • 1/2-1 tl soola
  • 1/2-1 tass äädikat (nt. valge veini äädikas)
  • 1/2-1 tassi vett
  • muud maitseained omal soovil

Juhised

  1. Haki tšillipipar, sibul ja küüslauk jämedalt ja lisa koos soola, äädika ja veega potti.
  2. Kuumutage kiiresti keemiseni, seejärel vähendage kuumust ja keetke 15-20 minutit.
  3. Jahutage, seejärel püreesta blenderis. Lisage maitseaineid.
  4. Kurna läbi sõela ja viska sodi ära.
  5. Saadud tsillikaste valage pudelitesse või purki.

Märkused

Hoidke jahedas kohas. Parima maitse saavutab paari nädala pärast. Jahedas kohas või külmikus säilib kuni 9 kuud.